Geef kleur aan je volgende event !Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten, gevuld met kleur, glitter en lachende gezichten.

Van kleurrijke kindergrime tot knotsgekke ballonfiguurtjes, van stoere airbrushtattoos tot een unieke creaworkshop - Ateljee Moira biedt een scala aan unieke diensten.


Met een schat aan ervaring en een passie voor het vak, garanderen wij niet alleen kwaliteit, maar ook een vriendelijke en persoonlijke service.


Of je nu een verjaardagsfeestje viert, een festival organiseert of een bedrijfsevenement plant, bij ons ben je aan het juiste adres voor creativiteit op maat.


Voor jong en oud, voor elk evenement en voor elke gelegenheid - wij staan ​​voor je klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken!KINDERGRIME

Laat de kinderen tijdens uw volgende feestje of evenement omtoveren tot kleurrijke dieren, gevaarlijke monsters, schattige koala’s, mooie prinsessen of stoere piraten.


(Bijna) niets is onmogelijk !


Met onze vrolijke kleurtjes, glitters en gezichtsjuweeltjes laten wij iedereen stralen !


vanaf  €50/u


exclusief btw

exclusief km ververgoedingminimale boeking van 2u

FESTIVAL GLITTER

Wie zegt dat schminken enkel voor kinderen is heeft het mis.

Ook tieners en volwassenen laten zich nog graag eens onder handen nemen.


Een subtiel eyedesign of kleine bodypaint ?

Of jezelf helemaal laten beglitteren ?

Zin in wat gezichtsjuweeltjes ? Alles kan !


Glitters, kleine bodypaints en eyedesigns zijn altijd een succes op festivals, feesten en evenementen.vanaf  €50/u


exclusief btw

exclusief km ververgoedingminimale boeking van 2u

GLITTERTATTOOS

Hip, kleurrijk en cool zijn onze glittertattoos en met een uitgebreide keuze aan sjabloontjes en kleuren is er voor iedereen wel wat wils.


De zwarte tattoos zijn de stoerdere tattoos. Met speciale heel gedetailleerde sjabloontjes creëren we tattoos die er net echt uitzien. Uiteraard kunnen deze ook afgewerkt worden met wat glitter of een lichaamsjuweeltje.


Ook kan gekozen worden voor de ‘metallic jewelry tattoos‘, heel populair bij volwassenen.


Alle tijdelijke tattoos zijn zweet- en waterbestendig en blijven 3 tot 7 dagen op de huid zitten.vanaf  €50/u


exclusief btw

exclusief km ververgoedingminimale boeking van 2u

AIRBRUSH TATTOOS

Deze verbluffend echte en gedetailleerde tijdelijke airbrush tattoo´s worden met behulp van een sjabloon en een airbrush gespoten.Er zijn er verschillende sjablonen. Van klein tot groot. Van ruig tot een kindertattoo. De combinaties zijn dus eindeloos.


Het zetten van airbrush tattoo’s is een spectaculaire en leuke attractie zowel voor kinderen als volwassenen, waardoor het de ideale animatie is op uw volgende event, zomerfestival, braderie of feest.


vanaf  €60/u


exclusief btw

exclusief km ververgoedingminimale boeking van 2u

KAPSALON

Gekke kapsels zijn kapsels waarbij de haren onder handen worden genomen met spuitbussen en haarlak en opgesmukt met enkele leuke accessoires …


Zowel jongens als meisjes laten zich graag een gek kapsel aanmeten.

Niet zo’n fan van spuitbussen in het haar ? Dan zijn de gekleurde haarextensions de oplossing om toch wat kleur in het kapsel te steken !


Of gaan we voor een echt feestkapsel met de nodige glitters en haarjuwelen?


Ook de hairwraps en haarveren zijn helemaal trendy en geweldig op te dragen tijdens een feest, festival of de feestdagen.


Veel mogelijkheden dus in ons kapsalon !
vanaf  €75/u


exclusief btw

exclusief km ververgoedingminimale boeking van 2u

BALLONPLOOIEN

Aliens, prinsessen, dieren, gekke hoofdeksels, zwaarden, armbandjes … Niets is te gek. Altijd een heel leuk souvenir om mee naar huis te nemen.


We werken alleen met ballonnen van zeer goede kwaliteit. De ballonnen zijn ecologisch afbreekbaar. Dus geen nood als er ergens een stukje achter blijft.


​​Uitermate geschikt voor grotere evenementen, braderieën, kermissen, opendeurdagen, openingen. Maar uiteraard ook voor kinderfeestjes zoals verjaardagen, communies…vanaf  €70/u


exclusief btw

exclusief km ververgoedingminimale boeking van 2u

CREAWORKSHOP

Verras de kinderen met een leuke, originele knutselworkshop op je volgende kinderfeest. Samen met alle kinderen tussen 4 en 12 jaar gaan we creatief aan de slag. Er is keuze uit verschillende materialen, technieken en thema’s dus je vindt zeker wel iets wat je leuk vindt.


Wij kunnen ook een inloopanimatie organiseren op je volgende event. We voorzien dan enkele kleine knutselactiviteiten en de aanwezige kinderen kunnen op elk moment instappen om hieraan deel te nemen.


prijzen afhankelijk van de gekozen workshop.


Contacteer ons voor een correcte prijs !